2022 > 01

Odinns vintertölt anordnas i körhallen i Rättvik den 12 mars. Tävlingen är en nivå 4 tävling med två domare och max 50 startande.   Klasser/grenar T8, T3, V2, V5, F2. Var och en av grenarna delas upp i klasserna senior, yr och junior. Få anmälningar kan klasser komma att slås ihop. Mer information i dokumentet nedan!

Mer info: https://islandshastar.indta.se/tavling/49473

Läs hela inlägget »

Tävling på plats i Lövåsens ridhus i Arkhyttan.

Klasserna Tregång, V5 och F2.
I tregång visas gångarterna valfritt tempo tölt, mellanskritt och mellantempo trav på speakers kommando.
Programmet rids en och en. En person står i mitten och filmar ekipaget i messenger och har kontakt med domaren. Domaren sitter hemma och dömer och ger poäng som antecknas av en domarsekreterare på plats. Här kommer vi att behöva en person som filmar och en person som skriver domarkommentarer. Vi turas om så att alla hinner rida.

Domare är Frida Lindström som många av er känner från Forsens Islandshästar och vår grannförening Edda.

Anmälan till gun.sundblad@gmail.com

I anmälan ska finnas namn på ryttare, klubbtillhörighet, hästens namn, hästens registreringsnummer och vilken/vilka klasser du vill rida och vilken ålderskategori du tävlar i (barn, ungdom, vuxen, senior). Anmälan är bindande vilket innebär att du får tillbaka pengarna endast mot uppvisande av veterinär- eller läkarintyg.

Kostnad 400 kr. Du får starta både tregång och en av de andra grenarna om du vill och om hästen är tränad för det. Betalning sker via Swish till Odinns nr 123 571 57 01

Eftersom tävlingen är på plats behöver deltagande hästar ha giltig vaccination. Här kan du hitta vaccinationsregler:
https://www.icelandichorse.se/.../tavlingsre.../Vaccination/

Hjärtligt välkomna!

Läs hela inlägget »

Odinns vintercup är igång på riktigt!
Vintercupens del två med tema tölt genomfördes den 6 januari i Leksands fina ridhus.
9 ekipage presenterade fina ritter och bedömdes av den alltid lika härligt positiva Nina Bergholtz som fanns med på länk från Gamleby nästan 40 mil från Leksand.

Tusen tack till alla deltagare och besökare, tillsammans hjälptes vi åt att få en trevlig dag med flyt, gott fika, trevligt umgänge och fina ritter.

Och tack till Leksandsknäcke som sponsrade med priser.

Nästa omgång har tema gångartsridning och går av stapen i Arkhyttan den 5/2. Anmälan öppnar inom kort på FB!

Läs hela inlägget »

Domare var Malin Schön som förutom att vara domare är känd för sina kunskaper i hästkommunikation och som hade en clinic i ämnet belöningsbaserad inlärning på friends arena i samband med tävlingarna där. Så roligt att se alla fina ritter och även alla fina kommentarer i protokollet.

Nu är vi halvvägs i vintercupen men det finns två deltävlingar kvar, den ena är öppen för anmälan, kolla under evenemang och deltävling 3 på FB.
 

Läs hela inlägget »

I år hålls det mötet digitalt på grund av läget med Covid-19, det är tråkigt att inte ses, men det är också en chans att för fler att delta oberoende av var man bor i det stora upptagningsområde som vi har i klubben, så passa på att ta den chansen! 

På årsmötet väljs bland annat styrelse inför kommande året, vi tittar på hur året som gick såg ut, och blickar även framåt och pratar om vad som kommer att hända i föreningen inför kommande år. Har man funderingar eller åsikter kring de stora dragen och inriktningen i klubbens verksamhet, så är detta ett bra tillfälle att vara med antingen för att bara lyssna, eller för att göra sin röst hörd för den som vill det. 

Årsmötet kommer att hållas digitalt via teams den 20/2 kl. 15.00. Anmälan sker till mirre.horn@gmail.com, så får man en länk till mötet skickad. 

Varje medlem kan ställa förslag till årsmötet. Förslag/motioner ska vara styrelsen till handa senast två veckor innan årsmötet. Motioner skickas till mirre.horn@gmail.com. 

Dagordning och kallelse finns i nedanstående fil. 

Alla medlemmar har rätt att närvara och yttra sig på årsmötet. Rösträtt har varje person som varit medlem under året som varit samt de som betalat in medlemsavgift för innevarande år och där avgiften kommit SIF eller klubben till handa innan årsmötet.

(Får du det här mailet och har frågor om medlemskapet i Odinn, kontakta Terese Wängdahl på e-post terese.wangdahl@gmail.com). 

Än en gång, välkomna!

Glada vinterhälsningar från styrelsen

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

-

Senaste nyheter