Styrelsen


 

Ordförande
Lisa Karlsson, Falun.
Jag är 29 år gammal och bor i Falun. Jobbar som sjuksköterska på Falu lasarett. Har fem
islandshästar i olika åldrar tillsammans med min mamma Anne och min lillasyster Maja. Vi har
våra hästar inackorderade i ett stall i Borlänge. Min fritid består främst av att träna och tävla våra
hästar tillsammans med min familj.
Jag har varit medlem i Odinn i över tio år. Under dessa år har jag bland annat varit ungdomsledare och haft delat ansvar som ledare när Odinn hade två ungdomslag till lag-SM för några år sedan. 
Vid frågor och funderingar rörande Odinn så
tveka inte att kontakta mig.
Tel: 072-7475072
Mail: lisi_carlsson@hotmail.com

Kassör
Ulrika Rydberg Andrén, Borlänge.
Arbetar som ekonomiansvarig, och har tidigare varit redovisningskonsult. Hästtjej har jag varit hela livet, en tid t o m som yrke - det går aldrig över! Tidigare var det stora hästar som gällde - både hoppning och dressyr, men halkade in på islandshäst för ca 20 år sedan och blev såld, och har nu en egen! Mitt mål är att utvecklas så mycket som möjligt tillsammans med min häst (vem vet - kanske blir det någon tävling?) och ha roligt tillsammans med min häst!
Tel:  076-362 55 55   
Mail: ulrika.andren@bahnhof.se     

Ledamot/medlemsansvarig
Gun Sundblad, Gårdvik utanför Svärdsjö.
Pensionär som flyttade till Dalarna från Orust för drygt två år sedan. Har tre islandshästar. Tycker det är roligt att vara med på kurs, både med och utan häst samt rida ut på härliga skogsturer.
Tel 070-171 31 93
Mail: gun.sundblad@gmail.com

Ledamot/ungdomsrepresentant


  

Ledamot, ansvarig fritidssektionen samt hemsidan, bokning av ovalbanan.
Cattis Johnson, Borlänge. Jobbar som fotograf och grafisk designer i eget företag. Har fyra islandshästar i familjen ihop med min dotter Wilma, och vi står inackorderade i ett stall i Ovandal utanför Borlänge. Ridit islandshäst sedan 2011. Gillar skogsturer men också träningspass på banan, och tränar för att tävla med mitt 11-åriga sto Stolt från Jan Pers.
Tel: 070-616 04 05
Mail: cattis.johnson73@gmail.com 

Ledamot/medlemsansvarig
Stina Willman, Borlänge.
Jobbar som personlig assistent. Har en islandshäst och står i Nisstäkt, Borlänge.
Tycker det är lika roligt med ett pass på banan som en tur i skogen. Har som mål att testa lite tävlingar.
Tel: 070-461 90 15
Mail: kristina_willman@hotmail.com

Sekreterare
Anna Holmgren, Vika Strand, Falun.
Husdjursagronom men arbetar som Kvalitetsledare inom Laboratoriemedicin. Bor på egen gård med två älskade hästar, Naela och Saedis. Har livslång erfarenhet av hästar men bara några år av med islandshästar så våra klubbkvällar har varit en fantastisk möjlighet att se och lära!

Ledamot
Inger Pettersson, Falun.
Jag bor på en liten gård utanför Falun med tre egna hästar, två islandshästar och en shetlandsponny. Har även en inhyrd islandshäst som varit min tidigare. Jag tycker det är kul att vara med på kurs och att tävla lite.Till vardags blir det mest skogsturer. Jag är pensionär sedan ett år tillbaka. Arbetade senast med natur- och djurunderstödd rehabilitering, där jag använde mina hästar. Hästar har jag haft sedan jag var liten, men islandshästarna kom in i mitt liv 1999. Jag har tidigare varit med i styrelsen några år i början på 2000-talet, nu känns det inspirerande att vara tillbaka igen.
Tel 070-537 84 48
Mail: petterssoninger4@gmail.com

Suppleant
Marita Jonsson, Borlänge.
Bor på en gård i Dalvik med man och tre barn. Jobbar som farmaceut på apotek. Har tiotalet hästar på gården och bedriver avel i mindre skala, vilket är jättekul. Har varit hästtjej hela livet och köpte min första islandshäst 1998. 
Mail: maritafj@gmail.com

Suppleant
Ann-Marie Hagman, Borlänge.
Glad pensionär som bor i Borlänge. Äger två islandshästar tillsammans med Sara Ljunggren (revisorsuppleant). Hästarna står inackorderade på en gård i Aspeboda. Jag tycker det är kul att gå kurser och tävla lite men gillar också att mysa i skogen. Islandshästen är en fantastisk ras och bästa vän