Styrelsen


 

Ordförande
Lisa Karlsson, Falun.
Jag är 29 år gammal och bor i Falun. Jobbar som sjuksköterska på Falu lasarett. Har fem
islandshästar i olika åldrar tillsammans med min mamma Anne och min lillasyster Maja. Vi har
våra hästar inackorderade i ett stall i Borlänge. Min fritid består främst av att träna och tävla våra
hästar tillsammans med min familj.
Jag har varit medlem i Odinn i över tio år. Under dessa år har jag bland annat varit ungdomsledare och haft delat ansvar som ledare när Odinn hade två ungdomslag till lag-SM för några år sedan. 
Vid frågor och funderingar rörande Odinn så
tveka inte att kontakta mig.

Tel: 072-7475072
Mail: lisi_carlsson@hotmail.com

Kassör
Ulrika Rydberg Andrén, Borlänge.
Arbetar som ekonomiansvarig, och har tidigare varit redovisningskonsult. Hästtjej har jag varit hela livet, en tid t o m som yrke - det går aldrig över! Tidigare var det stora hästar som gällde - både hoppning och dressyr, men halkade in på islandshäst för ca 20 år sedan och blev såld, och har nu en egen! Mitt mål är att utvecklas så mycket som möjligt tillsammans med min häst (vem vet - kanske blir det någon tävling?) och ha roligt tillsammans med min häst!

Tel:  076-362 55 55   
Mail: ulrika.andren@bahnhof.se     

Suppleant
Ann-Marie Hagman, Borlänge.
Glad pensionär som bor i Borlänge. Äger två islandshästar tillsammans med Sara Ljunggren (sekreterare). Hästarna står inackorderade på en gård i Aspeboda. Jag tycker det är kul att gå kurser och tävla lite men gillar också att mysa i skogen. Islandshästen är en fantastisk ras och bästa vän.

Sekreterare
Sara Ljunggren, Falun.
Jobbar som redovisningskonsult i mitt bolag SARAS AB. Jag har ”Kungen” Thrymur och ”Lillprinsen” Vildur, ihop med Ann-marie (suppleant) sedan 2016.
Jag är främst en fritidsryttare, som älskar lite äventyr och mycket fart, men behöver också kurser och klubbtävlingar för att utmanas och utvecklas.
Jag red när jag var yngre, men slutade efter gymnasiet. 15 år senare mötte jag islandshästen och blev fast direkt igen!
 
Tel: 0705-29 99 69
Mail: sara@sarasab.se

Suppleant
Annika Lorenz, Gustafs.

  

Ledamot, ansvarig fritidssektionen samt hemsidan, bokning av ovalbanan.
Cattis Johnson, Borlänge. Jobbar som fotograf och grafisk designer i eget företag. Ridit islandshäst sedan 2011 och har fyra islandshästar ihop med min dotter Wilma Söderqvist, och vi står inackorderade i ett stall i Ovandal utanför Borlänge. Gillar skogsturer men också träningspass på banan och att åka på kurser av alla slag. 

Tel: 070-616 04 05
Mail: cattis.johnson73@gmail.com 

Ledamot/medlemsansvarig
Gun Sundblad, Gårdvik utanför Svärdsjö.
Pensionär som flyttade till Dalarna från Orust för drygt tre år sedan. Har tre islandshästar. Tycker det är roligt att vara med på kurs, både med och utan häst samt rida ut på härliga skogsturer.

Tel 070-171 31 93
Mail: gun.sundblad@gmail.com

Ledamot
Stina Willman, Borlänge.
Jobbar som personlig assistent. Har en islandshäst och står i Nisstäkt, Borlänge.
Tycker det är lika roligt med ett pass på banan som en tur i skogen. Har som mål att testa lite tävlingar.

Tel: 070-461 90 15
Mail: kristina_willman@hotmail.com

Ledamot
Inger Pettersson, Falun.
Jag bor på en liten gård utanför Falun med tre egna hästar, två islandshästar och en shetlandsponny. Har även en inhyrd islandshäst som varit min tidigare. Jag tycker det är kul att vara med på kurs och att tävla lite.Till vardags blir det mest skogsturer. Jag är pensionär sedan ett år tillbaka. Arbetade senast med natur- och djurunderstödd rehabilitering, där jag använde mina hästar. Hästar har jag haft sedan jag var liten, men islandshästarna kom in i mitt liv 1999. Jag har tidigare varit med i styrelsen några år i början på 2000-talet, nu känns det inspirerande att vara tillbaka igen.

Tel 070-537 84 48
Mail: petterssoninger4@gmail.com

Ungdomsrepresentant
Leonor Gustafsson, Ludvika.
Jag är 17 år, fyller 18 i vinter, jag studerar just nu andra året på Hitachigymnasiet. Jag bor tillsammans med mina föräldrar och i Ludvika. Jag har tillsammans med min mamma och mormor 3 hästar, en unghäst, en tävlingshäst och en pensionär. Jag har ridit islandshästar hela mitt liv men tävlat sedan 2018. Jag tävlar just nu med mitt 12-åriga sto Tilviljun och då fokuserar vi på femgång och pass. Men i framtiden är tanken att jag ska ha med Ester som är vårat ungsto på tävling. Jag ser jättemycket framemot att vara ungdomsrepresentant i Odinn och hoppas att kunna lära mig nya saker men även kunna bidra med mina kunskaper.
 
Tel: 0735255603
Mail: leonor.gustafsson@hitachigymnasiet.se

Ungdomsrepresentant
Alva Björkman, Borlänge.

Jag är 16år och äger en unghäst som heter Hera som är född 2019. Jag rider också min mosters häst Indis lite då och då, båda hästarna står i Nisstäkt (Borlänge). 
Jag har ridit nästintill hela mitt liv där min moster alltid har varit en del i min resa, som hon även är än idag. 
Mina mål är att fortsätta bygga upp min unghäst och att utvecklas som ryttare, även att fortsätta vara ute på tävlingsbanan.


Tel: 072-8755338
Mail: alvabjorkman08@hotmail.com