Styrelsen


 

Ordförande
Terese Wängdahl, Borlänge. Jobbar som fastighetsingenjör, gillar att träna skidåkning och löpning. Har islandshästen Gullfrid och tränar framför allt för att tävla och utvecklas med henne, men tar gärna en tur i skogen ibland med.
Tel: 070-551 77 14
Mail: terese.wangdahl@gmail.com 

Kassör
Ulrika Rydberg Andrén, Borlänge.
Arbetar som ekonomiansvarig, och har tidigare varit redovisningskonsult. Häst-tjej har jag varit hela livet, en tid t o m som yrke - det går aldrig över! Tidigare var det stora hästar som gällde - både hoppning och dressyr, men halkade in på islandshäst för ca 20 år sedan och blev såld, och har nu en egen! Mitt mål är att utvecklas så mycket som möjligt tillsammans med min häst (vem vet - kanske blir det någon tävling?) och ha roligt tillsammans med min häst!
Tel:  076-362 55 55   
Mail:  ulrika.andren@bahnhof.se     

Ledamot/medlemsansvarig
Gun Sundblad, Gårdvik utanför Svärdsjö.
Pensionär som flyttade till Dalarna från Orust för drygt två år sedan. Har tre islandshästar. Tycker det är roligt att vara med på kurs, både med och utan häst samt rida ut på härliga skogsturer.
Tel 070-171 31 93
Mail: gun.sundblad@gmail.com

Ledamot/ungdomsrepresentant
Linnea Rosenqvist, 21, Rättvik. Jobbar som brevbärare och vikarie på lågstadiet, men börjar plugga i Falun till hösten. Det senaste året har jag levt drömmen på en liten hästgård på Island. På gården finns våra tre islandshästar som jag spenderar i princip all min fritid med. Vi tycker om att tävla, hitta på skojiga aktiviteter och att bara mysa i skogen. Att ha häst ska alltid vara roligt!
Tel: 073-644 79 14
Mail: linnea.rosenqvist00@hotmail.com  

  

Ledamot, ansvarig fritidssektionen samt hemsidan, bokning av ovalbanan
Cattis Johnson, Borlänge. Jobbar som fotograf och grafisk designer i eget företag. Har fyra islandshästar i familjen ihop med min dotter Wilma, vi står inackorderade i Ovandal utanför Borlänge. Ridit islandshäst sedan 2011. Gillar skogsturer men också träningspass på banan, och tränar för att tävla med mitt 10-åriga sto Stolt från Jan Pers.
Tel: 070-616 04 05
Mail: cattis.johnson73@gmail.com 

Ledamot/medlemsansvarig
Stina Willman, Borlänge.
Jobbar som personlig assistent. Har en islandshäst och står i Dalvik, Borlänge.
Tycker det är lika roligt med ett pass på banan som en tur i skogen. Har som mål att testa lite tävlingar.
Tel: 070-461 90 15
Mail: kristina_willman@hotmail.com

Sekreterare
Anna Holmgren, Falun.
 

Suppleant
Micaela Lundin, Borlänge.

Bor på en liten gård vid Nybrobacken. Har två hästar, som jag finner ro tillsammans ute i skogen med.
Jobbar på Synsam och driver den egna gårdsbutiken Icehorse store Dalarna där man hittar det mesta för sin islandshäst. 
Tel 073-964 94 04 
Mail: icehorsestoredalarna@gmail.com

Suppleant
Marita Jonsson, Borlänge.
Bor på en gård i Dalvik med man och tre barn. Jobbar som farmaceut på apotek. Har tiotalet hästar på gården och bedriver avel i mindre skala, vilket är jättekul. Har varit hästtjej hela livet och köpte min första islandshäst 1998. 
Mail: maritafj@gmail.com