2020 > 04

Vi kommer att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande sammankomster och idrottslig verksamhet. I dagsläget (27/3) innebär det att det är en gräns på 50 personer. Vi har sällan så många personer på våra aktiviteter men för att hålla reda på hur många som kommer så behöver du under en tid anmäla dig till alla våra evenemang. Detta sker genom att klicka ”kommer” på evenemanget som läggs upp på facebook. Om du inte har facebook eller känner någon som vill vara med som inte har facebook, kontakta mirre.horn@gmail.com och meddela deltagande.

Vi har en idrott som sker utomhus och vi är oftast små grupper om mindre än 10 personer. Den som har symtom på luftvägsinfektion eller feber får avvakta med deltagande till minst 48 timmar efter tillfrisknande. Vi har alla någon gång hört ”håll en hästlängds avstånd” och just nu är det ett lämpligt avstånd till varandra och varandras utrustning och hästar. 

Detta är vad som gäller i dagsläget och tills vidare men kan komma att ändras om ny information framkommer.

Mvh Odinns styrelse

Läs hela inlägget »

Jackor, tröjor m.m. med Odinns logga finns numera att beställa hos prima4you, på länken nedan kommer du direkt till Odinns klubbshop.
(De färger och modeller som finns på denna sida är de som just nu finns att handla med Odinns logga):

https://www.prima4you.se/collections/odinns-islandshastforening

När du gör din beställning kommer du behöva skriva in vilken logga du vill ha, ange ”Odinns islandshästförening”.

Läs hela inlägget »

Arkiv

Länkar

-

Senaste nyheter