Nyheter från styrelsen!

Styrelsen har från och med 2022-05-25 en ny sammansättning enligt nedanstående då Mirjam Horn kliver av och ersätts av Terese Wängdahl som tillförordnad ordförande.

"Livet, tiden och hälsan gör att jag väljer att kliva av uppdraget som ordförande i Odinn.
25 maj hade vi extra möte tillsammans med valberedningen och vi välkomnar istället Terese Wängdahl som ny ordförande. Terese har tidigare varit sekreterare och medlemsansvarig och är väl insatt i styrelsearbetet.

Ansvaret för medlemsregister och frågor runt medlemskap tas över av Gun Sundblad och Stina Willman.

Vi säger också välkommen till Anna Holmgren som blir ledamot och ny sekreterare.

Jag har även varit tävlingsansvarig och här har vi inte hittat någon som kan ta över ansvaret. Är du den vi söker? Att vara tävlingsansvarig innebär att man planerar och styr arbetet med att arrangera tävlingar och i år är det fräst KM i september som är kvar.

Vi har alla möjlighet att påverka vår förening, Odinn blir vad vi tillsammans gör det till. Och om ingen i föreningen känner sig villig att arbeta med tävlingsfrågan kommer det inte heller att bli några tävlingar. Men om man vill påverka finns stor chans till detta! Vi kanske inte vill ha ett stort KM? Vi kanske vill sam-arrangera KM med en annan klubb? Vi kanske vill ha ett litet inofficiellt evenemang? DU är med och bestämmer!

Jag kommer att vara kvar i klubben, både som medlem, som hästföretagare, deltagare på klubbevenemang och som funktionär, och jag önskar den nya styrelsen stort lycka till.

//Mirre"

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter