Klubbkvällar 2022

Klubbkvällar på Rommebanan drar igång efter påsk och håller på fram till sommaren!

Veckorna 16, 17, 18, 19, 20, 22 och 24 träffas vi och rider på banan, onsdagar mellan ca 17:30-19:30. Håll utkik efter evenemang som läggs upp på facebook-gruppen, där det kommer mer exakt information för varje tillfälle. Ibland rider vi bara fritt, och ibland kan det hända att det ordnas någon mer uppstyrd aktivitet.

Det finns alltid en "klubbkvällsvärd" på plats som går att kontakta om man t.ex. har frågor eller vill ha hjälp att hitta på plats m.m. (Klubbkvällsvärden är samma person som den som lägger upp evenemanget här i Odinn-gruppen).

Observera att det inte är något planerat v. 21 eller 23 på onsdagarna p.g.a. att banan är upptagen för annat. Helgen vecka 23 är dock banan ledig och det finns möjlighet om någon vill ordna en gemensam klubbträff antingen lördag eller söndag, så där är det mer än välkommet om någon känner att det vore kul att fixa något roligt tillsammans med, eller för klubbkompisarna.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter