Vårens första klubbkväll 14 april!

 Kl.17:30-19:30 är banan bokad för klubbkväll! 

Klubbkvällsvärd denna gång är är Terese Wängdahl, och finns att kontakta om man har frågor, vill ha sällskap eller annat, tel.nr 0705517714. Denna gång är det fri ridning som gäller. Värden kommer att vara på plats under kvällen/delar av kvällen. 

OBS! ANMÄLAN på fb:
https://www.facebook.com/events/495650401802103/

Glöm inte att du behöver betala banavgift.

Vi har tillgång till ovalbanan på våra tider. Paddocken och den lilla travbanan (som går innanför den stora), får vi använda om de är lediga, men måste lämna plats där om det kommer travekipage som skall träna.

P.g.a. rådande restriktioner kan vi vara max 8 personer samtidigt. Just nu behöver vi därför ta in anmälan för att säkerställa att vi inte blir för många samtidigt. Anmäl att du "kommer" i evenemanget på facebook, om du har tänkt att dyka upp, så har vi koll på detta.

Länk till evenemanget på fb:
https://www.facebook.com/events/495650401802103/

Gäller även med ev sällskap!

Välkomna på vårens klubbkvällar!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter