Inbjudan till programridning på Rommebanan – för dig som vill träna på att rida för domare

När: Söndagen den 6/9. 

Var: Ovalbanan vid Romme travbana, Borlänge. 

Vem: Alla är välkomna, oavsett ålder och hur van eller ovan du är att rida på ovalbana eller tävla! Känner du dig osäker så hjälps vi åt. 

Hur: Domare på plats är Ewa Wik. Varje ekipage får en tid för sin ”start” när man skall vara redo för att gå in på banan (uppvärmning sker på stora ridbanan intill ovalbanan). Man rider 1 eller 2 program beroende på vad man valt (ovalbanegrenar, max 2 st, alla rider utan speaker d.v.s. ett varv av varje moment som visas förutom eventuell skritt som visas ett halvt varv). Efter ritten får man poäng och kommentarer av domaren.

För dig som vill veta vad de olika grenarna innebär, finns de listade här (provar du att rida program för första gången brukar de grenar som kallas för V5 och T8 vara de enklaste): http://www.odinn.se/aktiviteter/t%C3%A4vlingar/t%C3%A4vlingsgrenar-44348751

Anmälan: Anmälan sker till Terese Wängdahl på e-post terese.wangdahl@gmail.com senast 2/9. Ange ditt namn och vilket eller vilka program du tänker rida. 

Max antal deltagande ekipage är 20 stycken, och först till kvarn gäller. Odinn-medlemmar (ordinarie medlem eller stödmedlem) har företräde fram till och med den 23/8, därefter kan även icke-medlemmar anmäla sig i mån av plats. 

Kostnad: Aktiviteten kostar 100 kr/ekipage för medlemmar i Odinn, och 150 kr/ekipage för övriga. Anmälningsavgift betalas in i samband med anmälan till swishnummer 123 571 57 01 eller bankgiro 5579-3012. Ange ditt namn + programridning. 

OBS! Glöm inte att du också måste ha betalt banavgift för att rida på banan och delta i den här aktiviteten, du kan läsa mer om banavgifterna här: http://www.odinn.se/rommebanan/banavgifter-44282922. Banavgift betalas in på samma swish eller bg som ovan. Uppge ditt namn + ”bankort”. 
Frågor: Vid frågor kontakta Terese Wängdahl på mail terese.wangdahl@gmail.com. Kan också nås på telefon 0705517714.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter