Ovalbanan på Romme nu öppen igen!

Nu kan vi boka banan igen. Det kan finnas en del byggmaterial inom området, men själva banan är ok att rida på.Hur du bokar banan

Hur du bokar banan

Som vanligt bokar du banan innan du åker dit

Kolla först själv i schemat här på hemsidan om banan är öppen och att det är ledigt.
Tider då banan är öppen för träning samt vilka bokningar som är gjorda finns här på Odinns hemsida under Rommebanan schema.

När det är hårt tryck på banan får ni räkna med att dela den med andra ryttare.

Ni bokar banan hos Andrine Reichel endast via sms 073-048 14 90. Vi ber er om förståelse att Andrine är nya på arbetsuppgiften och ännu inte hunnit sätta sig in i hur det går till.

Det är INTE tillåtet att rida på stora travbanan. På em torsdagar har ponnytravet körpaddocken (gruspaddocken) Visa hänsyn till övrig verksamhet på området.

Bra att veta: Det finns ingen belysning på banan när det blir mörkt.

Travet har utespiltor för att spänna travarna för vagn. De kan ni låna för att göra i ordning era hästar men blockera inte spiltorna med grejer eller hästar när ni är inne på banan och rider. 

Parkera inte bil med släp på stora grusplanen mellan stallarna och travbanan (är skyltat parkering förbjuden även om många inte efterföljer förbudet) utan parkera mellan stallarna och staketet/vägen. Då minskar ni också risken för skador på bilen av skenande travhästar (har faktiskt inträffat under en av Odinns tävlingar). 

Swish

Odinn har skaffat Swish för att underlätta betalningar av t.ex. ridning på ovalbanan.

Numret är: 123 571 57 01

Regler för bokning av ovalbanan på Romme

Innan ni bokar och rider på ovalbanan måste ni betala in den avgift som gäller för er ( se nedan) på bg 5579 - 3012. Skriv namn och adress.

AVGIFTER.

  • Engångskort - medlem eller icke medlem - 100 kr. Vill ni senare köpa ett ban-kort får ni räkna in de engångsavgifterna som ni redan har betalat in och bara betala in resterande belopp.
  • Helårskort - medlem - 300 kr ( gäller även stödmedlemmar).
  • Helårskort - Icke medlem - 700 kr

  • Banan måste bokas innan du rider där. Se längre ned hur du bokar banan.
  • Banan får bara bokas heldag om man har kurs med flera deltagare
  • Om banan redan är bokad är det den som har bokat först som avgör om du får rida där.

Schema och bokningar Romme banan 2018