Verksamhetsplan 2020

Attachments:
FileFile size
Download this file (Verksamhetsplan-2020.pdf)Verksamhetsplan 2020280 kB

Om Odinn´s islandshästklubb

Klubben är en ideell förening med syftet att samla alla, först och främst i Dalarna, som är intresserade av islandshästen och gemensamma aktiviteter. Odinn skapar möjligheter för möten och erfarenhetsutbyten kring vårt gemensamma intresse. I föreningen hjälps vi åt att utveckla rasen och dess användning i enlighet med SIF:s och FEIF:s intentioner, samt marknadsföra islandshästen i Dalarna. Föreningen består av de fysiska personer som har upptagits i föreningen som medlemmar. Klubben leds av en styrelse som väljs av medlemmarna på årsmötet.

Stadgar

Dessa stadgar för Odinn´s islandshästklubb antogs på årsmötet 2013-03-03. 

Attachments:
FileFile size
Download this file (Stadgar för Odinns islandshästklubb 2013-03-03.pdf)Stadgar Odinn145 kB

Följ gärna Odinn på facebook

Odinn har en grupp på facebook, Odinns islandshästklubb. Där kan de med intresse för islandshästar träffas och diskutera och dela med sig. Kanske föds nya bekantskaper och nya aktiviteter.

På vår facebook finns också fotoalbum från några av våra aktiviteter och tävlingar i klubben.

Alla aktiviteter inom Odinn läggs ut här på hemsidan men många läggs även ut på Facebook. Facebook ska inte ersätta hemsidan utan vara ett komplement. Det är ofta ett snabbare sätt att nå våra medlemmar och andra islandshästmänniskor som är intresserade av våra aktiviteter. Den fullständiga informationen om aktiviteterna finns på hemsidan Odinns Islandshästklubb facebook