Ny medlem

Hej alla medlemmar!

Inför hösten kanske det finns nån ni känner som skulle vilja bli medlem i Odinn, men inte riktigt vet hur man gör? Här kommer lite information som i så fall kan vara bra att ha;

För att bli medlem, använd den här länken och fyll i dina uppgifter: https://idrottonline.se/OdinnsIslandshastk…/…/Medlemsansokan

När du skall kryssa i första rutan på sidan så skall du välja att du vill vara aktiv inom idrotten islandshäst.

Om du uppfyller något av följande behöver du också maila mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och tala om detta, då du i så fall får en lägre medlemsavgift:

* Är 18 år eller yngre.
* Aldrig varit medlem i en islandshästförening förut (ger lägre avgift första året).
* Har någon i din familj (som bor på samma adress), som redan är medlem i Odinn.
* Är medlem i en annan islandshästförening men vill bli stödmedlem i Odinn.

Vad händer sedan?

1. Din ansökan godkänns, ett mail kommer om detta på din angivna mailadress med inloggningsuppgifter till sidan Idrott Online där vi i Odinn har vårat medlemsregister. Det kommer också ett mail om att du har en faktura att betala på Idrott Online.

2. Du loggar in på Idrott Online och betalar fakturan för medlemsavgiften.

3. Registrering av dig som medlem i Odinn och i SIF (Svenska islandshästförbundet) sker normalt inom en vecka efter det att du betalt ditt medlemskap.

Vid frågor är det bara att höra av sig till mig, antingen per mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller, om det är bråttom går det också bra att ringa eller sms:a tel.nr 0705517714, då mailen kollas mer sällan än telefonen.

Sprid gärna detta vidare till islandshästintresserade omkring er som ni tror skulle vilja bli medlemmar i vår förening, alla är välkomna!