Inbetalningsuppgifter för medlemsavgift 2018

Nu har vi slutligen lyckats få ut mejl till alla Odinns medlemmar med uppgifter om hur ni betalar medlemsavgiften för 2018. 

Har du inte fått mejlet, kolla i skräpkorgen om det hamnat där. 

För att betala ska du logga in på Odinns hemsida i IdrottOnLine, IOL, den hittar du här.Du kan logga in där och betala även om du inte fått mejlet. Betalar gör du via varukorgen som du hittar längst upp på sidan när du loggat in. 

Kan du inte logga in i IOL så försök först med följande

  1.  stäng webbläsaren och försök igen.
  2.  byt webbläsare och försök igen.
  3.  klicka på att ni glömt lösenord och begär ut ett nytt. OBS att ert användarnamn är ert personnummer utan bindestreck.

Har du inga inloggningsuppgifter till IOL gå då till Odinns IOL-hemsida, klicka på hänglåset uppe till höger på sidan och klicka på glömt lösenordet så kommer systemet att skicka inloggningsuppgifter till den e-postadress som du har i medlemsregistret. Har du fel e-postadress i registret så får du skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och be att hon byter e-postadress för dig. 

Kan du inte betala via kontokort eller internetbank via IOL så kontakta Odinns kassör Gunilla på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får ni betala in på annat sätt. 

Om det har kommit flera mejl till er som är/har familjemedlemmar så kan ni kasta alla utom ett. Ni ska alltså bara betala en avgift för hela familjen och bara en gång.

För er som ska delta på Odinns årsmöte den 25 februari så behöver ni ha betalat medlemsavgiften innan dess

Senioravgiften är utgångspunkten för alla medlemmar och sedan har ni automatiskt fått rabatter på den utifrån ålder eller roller som introduktions eller stödmedlem. Eller ett tillägg för att ni är familjemedlem. Så är du ungdom står det att du ska betala medlemsavgift senior + ungdomsrabatt, och det är helt som det ska.