Bra att veta om medlemskap:

  • Du kan bli medlem när du vill under året, medlemskapet gäller alltid för innevarande kalenderåret oavsett när du betalar in, d.v.s. 2020 just nu.
  • Om du har tänkt att tävla under året måste du normalt vara medlem i en islandshästklubb. Tänk på att i god tid betala in din medlemsavgift innan det är dags att anmäla sig till tävlingen, eftersom att det kan ta några dagar (ibland upp till en vecka) innan medlemskapet registreras i databaser m.m.
  • För medlemskapet finns det ett antal förmåner att ta del av, det kan du läsa mer om på Odinn’s hemsida under fliken ”medlemskap” eller på SIF:s hemsida. Bland annat får du medlemstidningen Islandshästen som kommer ut med några nummer om året.
  • Information om medlemsavgifter, olika typer av medlemskap m.m. finns också på Odinns hemsida under fliken ”medlem”.

Har du frågor, vill bli ny medlem, eller om det är något som krånglar, skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Inbetalningsuppgifter för medlemsavgift 2020

                         

Hej alla ute i Odinnland!


Nu är det dags att betala in medlemsavgften för 2020. Ni som är medlemmar i Odinn och vill fortsätta vara det ska kolla er e-post för att få information om hur ni ska betala in medlemsavgiften för i år. Inbetalningen ska ske via IOL (idrottOnLine) och ej direkt till Odinns Bankgiro. Om du inte hittar mejlet på en gång, kolla i skräpkorgen om det hamnat där.