Medlemmarnas hästar

Gulltoppur från Knutshyttan
Ägare: Anna Claesson
Född: 2005
Gulltoppur är en första klass femgångshingst som har ett hjärta av guld! Han har tävlats en del av mig Anna och av min syster Karin. Han ställer upp i alla grenar och gör sitt bästa varje gång!

Silfri från Dalvik

Ägare: Stina Jonsson

Silfurblesa från Dalvik
Ägare: Marita Jonsson

Vindfaxi från Rälta
Ägare: Alicia Blom
Vindfaxi är en vallack född  2000, en snäll läromästare som glatt ställer upp på kurser, tävling i sport och gaedingakeppni, skogsturer och mys.

Kraftur från Snöån
Ägare: Tiina och Alicia Blom
Kraftur är en vallack född 2014 som är under utbildning. Stor personlighet hela familjen föll för direkt vi träffade honom. Planen är att han blir nästa tävlingshäst åt Alicia när de är mogna för det.

Hrappur från Fortuna

Ägare: Familjen Karlsson

Han är en supersöt karamell född 2018 som verkligen är trygg i sig själv för att vara så liten. Kommer förhoppningsvis bli vår framtida tävlingshäst när åldern är inne.

Tantra frá Skidbakka

Ägare: Familjen Karlsson

Hon är ett personligt  sto född 2005 som har tävlats flitigt de senaste åren. Kvalat till Gaedinga-SM 2017 med YR. 

 

Ljósfaxi från Lars-Eriks

Ägare: Lisa Karlsson

Han är en vallack född 2014 som är under fortsatt utbildning. Underbar häst i både hantering och ridning och kommer förhoppningsvis bli en toppen tävlingshäst i framtiden.

 

Litla-Vilja från Nybroby

Ägare: Familjen Karlsson

Hon är ett ungsto född 2015 som är under inridning. Rolig liten häst med mycket personlighet. Älskar att arbeta och få följa med de vuxna hästarna ut på tur.

 

Brúnka frá Hrafnkelstödum

Ägare: Familjen Karlsson

Hon är ett sto född 2002 som alla kan rida. Brúnka är en klippa i nästan alla lägen som man känner sig trygg med i alla situationer.

Ymir från Holtäkt

Ägare: Eleonor "Elle"

 

Thordis från Ödegården

Ägare: Moa Johansson

Thordis och jag, Moa Johansson har tillsammans totalt varit med på sport SM två gånger! På SM 2018 så placerade vi oss 4:a i F1j och 6:a i speedpass. Thordis är en fantastisk häst på alla sätt och vis- samarbetar i alla lägen och det bästa är att hon är så mysig och arbetsvillig hela tiden. 

Berserkur från Hedvallsgården

Ägare: Emma Hedvall

född 15/5 2018 kl: 21:45 om man skall vara exakt efter lite trasslig start då matte fått dra ut honom. Ett dygn senare drabbades han av fölsjuka och fick stå på strömsholm i fem dygn. Berserkur har kämpat och varit urstark redan från start och därav fått sitt namn som betyder urstark man. Kallas till vardags pirayan. Tänkt som blivande tävlingshäst. U: Ronja från Forsen E: Oddur från Mörtö.

Ronja från Forsen

Ägare: Emma Hedvall

f:2008. Fyrgångare. Har hunnit tävla lite i T8/V5. Men 2017 blev Ronja skrämd och kom lös, blev då påkörd av en bil. Hon klarade sig och hade änglavakt. Blev efter olyckan livrädd för bilar, betäcktes samma år och fick 2018 ett hingstföl efter Oddur från Mörtö. Vi kommer rida igång igen, vara med på kurser och tävla. Vårat mål är att starta T2.

Vidalin från Artinge

Ägare: Emma Barigård

Jag heter Emma Barigård, är utbildad ridinstruktör och jobbar heltid med hästar hemma på gården i Arkhyttan. Jag har 6st egna hästar men den jag tävlar på och den som är med på bild heter Vidalin från Artinge och är född 2009. Han är en supersnäll fyrgångsvalack. Vi har hittills varit med på 2 Svenska mästerskap och SM 2018 kom vi på en hedrande 6:e plats i V2. Ni får gärna läsa mer om mig och mina hästar på min hemsida www.barigard.se , finns även på Facebook (Barigårds Ishestar) och Instagram (barigards_ishestar)