Programridning på Rommebanan den 19 Maj – för dig som vill träna på att rida för domare


Söndagen den 19:onde maj ordnar Odinn med programridning för domare på Rommebanan. Aktiviteten riktar sig till dig som medlem, oavsett ålder och hur van eller ovan du är att rida på ovalbana eller tävla, alla är välkomna! Domare på plats är Ewa Wik. Varje ekipage får ca 15 minuter var att rida 1-2 program man själv har valt, samt att få kommentarer från domaren efter genomförd ritt.

Anmälan sker till Terese Wängdahl på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange ditt namn och vilket eller vilka program du tänker rida (ovalbanegrenar, max 2 st, alla rider utan speaker d.v.s. ett varv av varje moment som visas förutom eventuell skritt som visas ett halvt varv). För dig som vill veta vad de olika grenarna innebär, finns de listade här: http://www.odinn.se/publicsite/index.php/tavlingar/att-tavla/396-beskrivning-av-de-olika-sporttavlingsgrenarna.
Max antal deltagande ekipage är 20 stycken, och först till kvarn gäller. Första ekipage rider vid 09:00, och vi rider sedan efter schema som kommer ut närmare den 19:onde (om det blir så många som 20 ekipage, så kommer sista tiden vara runt 15-tiden på eftermiddagen).
Odinn-medlemmar (ordinarie medlem eller stödmedlem) har företräde fram till och med den 12:e maj, därefter kan även icke-medlemmar anmäla sig i mån av plats. Aktiviteten kostar 100 kr/ekipage för medlemmar i Odinn, och 150 kr/ekipage för övriga.


Anmälningsavgift betalas in i samband med anmälan till swishnummer 123 571 57 01 eller bankgiro 5579-3012. Ange ditt namn + 19/5.
OBS! Glöm inte att du också måste ha bankort för att rida på banan och delta i den här aktiviteten, du kan läsa mer om banavgifterna här: http://www.odinn.se/publicsite/index.php/rommebanan.