Enhörningen-hästar och hälsa, Mirjam "Mirre" Horn bjuder in till TEORI-KURSER VÅREN 2019 

12/3 WORLDFENGUR: Vad är WF, hur fungerar det och vilken information kan jag hitta. Grundläggande info för nybörjare och fler tips för dig som redan kan lite. Ta gärna med din hästs FEIF-idnummer (står på passet).

26/3 WORKSHOP: LÄGG UPP ETT TRÄNINGSPROGRAM för din häst. Kortare genomgång av de olika komponenterna som finns i träning av hästar och därefter får du stöttning i att lägga upp ett eget träningsprogram. 

9/4 CLINIC: HUR VET JAG VAD HÄSTEN KAN? Med hjälp av olika hästar går vi igenom hur man kan utvärdera hästens kunskaps- och utbildningsnivå. Tips på hur kan man tänka när man t.ex. ska provrida en häst inför köp eller hur kan man gå tillväga för att ta reda på orsak om man får problem med sin egen häst.

Kurser på Romme

Kurser och organiserade träningar kan hållas på ovalbanan på de ordinarie träningstiderna som finns i verksamhetsschemat för Romme. 

För kurser heldagar har Odinn tillgång till ovalbanan på Romme kl 8-20, de söndagar som det inte är stängt för trav. 

Odinn betalar en årlig avgift till travet för att få träna på banan så det kostar inget extra att boka för kurs då. 

Odinn betalar också en årlig avgift till travet för 8 boxar som vi har tillgång till på söndagar. Boxarna 109-116.

På lördagar har travet alltid provlopp på förmiddagen och då går det inte att vara på ovalbanan. För att ha kurs heldag även på en lördag på Romme behöver ni hyra hela banan. Pris får ni av Romme men kan ligga mellan 5 000 - 10 000kr.