Klubbkväll med föresläsning och information om Sverigeritten
 
Torsdagen den 30/1 kl:18:00 ordnar vi föreläsning med Mirjam Horn på temat uteritt/långritt i Gimsbärke bystuga. Efter föreläsningen kommer vi att informera och prata om Sverigeritten och Odinns sträckor i sommar, och självklart är det också ett bra tillfälle att träffas och umgås. Mer information finns i aktivitetskalendern
(tips är att även bläddra fram till februari månad i kalendern, där även årsmöte och Vintertölt finns inlagda, två till saker att boka in)
 
 
 

Delta med Odinn i Sverigeritten 2019!

Sommaren 2019 arrangeras Sverigeritten! Det är ett gemensamt evenemang för alla Sveriges islandshästföreningar, som går ut på att rida en "stafett" genom hela Sverige från norr till söder. En hel sommar med en massa fina uteritter som avlöser varandra helt enkelt.

Vi i Odinn ansvar för att sätta ihop en ridsträcka som sträcker sig genom vårat område. Terese Wängdahl och Mirjam Horn från Odinn "håller i trådarna" men vi behöver självklart hjälp av så många som möjligt!

För dig som har Facebook, så kommer mycket information delas där i evenemanget som heter ”Sverigeritten 2019 med Odinn”. Har du inte Facebook men vill veta mer och vara med? Skriv ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så ser vi till att du får information via mailen istället.

Initiativet med Sverigeritten kommer från SIF:s fritidssektion, och det går att läsa mer här: http://www.icelandichorse.se/dettaarsif/Nyheter/nyheterfransif/Sverigeritten2020.

 

Ridlektioner för Mirjam "Mirre" Horn

Under våren 2019 håller Mirre lektioner i: 

- Dala-Järna/Vansbro, kontaktperson Anna Munters 070-2360110

- Leksand, kontaktperson Eva Dahlberg 070-5834748

- Dala-Floda/Mockfjärd kontaktperson Carina Collén 070-6772490

Hon kan även starta grupp på fler ställen i Dalarna, hör av er via Facebook eller 070-255 83 65.

Välkomna //Mirre

 

Kurser på Romme

Kurser och organiserade träningar kan hållas på ovalbanan på de ordinarie träningstiderna som finns i verksamhetsschemat för Romme. 

För kurser heldagar har Odinn tillgång till ovalbanan på Romme kl 8-20, de söndagar som det inte är stängt för trav. 

Odinn betalar en årlig avgift till travet för att få träna på banan så det kostar inget extra att boka för kurs då. 

Odinn betalar också en årlig avgift till travet för 8 boxar som vi har tillgång till på söndagar. Boxarna 109-116.

På lördagar har travet alltid provlopp på förmiddagen och då går det inte att vara på ovalbanan. För att ha kurs heldag även på en lördag på Romme behöver ni hyra hela banan. Pris får ni av Romme men kan ligga mellan 5 000 - 10 000kr.